Dilluns-Divendres: 9:30h-20h / Dissabte: 10h-14h
Add Listing Demana cita

Equip

L’equip de la Clínica Veterinària Anubis està format per un total de 4 veterinaris: Marta, Victoria, Daniel i Clara i 3 auxiliar veterinaris, Erica, Carla i Facundo. Ells són els responsables de la salut de tots els nostres amics peluts.

Veterinaris

Marta Dellà Bohigas

Directora Veterinària

La Marta es veterinària des de 1994 però de fet, des que era petita ja sabia a que es dedicaria. Al acabar la carrera va marxar a la Universitat de Maisons Alfort a Paris, per tal de continuar la seva formació en l'àmbit de la medicina interna, especialització en cardio-renal.

A l’any 1998 va obrir la seva pròpia Clínica projecte en el qual va treballar fins el 2018. Sempre en formació continuada, se sent atreta  per la cardiologia en especial. Amant dels animals , no podria triar entre el gos i el gat per la qual cosa en te un de cada aixi com unes quantes tortugues de terra rescatades. Sense perdre mai la vesant científica que s’autoexigeix constantment, no pot deslligar la seva passió per aquesta professió amb el tracte empàtic i amorós que necessita per ser feliç i transmetre el mateix als seus pacients. Amant de la seva família a la que dedica la major part del seu temps lliure. Gaudeix del contacte amb la natura i els esports a l’aire lliure. Es una enamorada del Parc Natural de St. Llorenç i l’Obac on viu i de la Costa Brava. Li agraden fer manualitats, la lectura i meditar una estoneta cada dia dins la velocitat del dia a dia.

Daniel Pacho

Veterinari

Daniel és Veterinari des del 2008, ha cursat la carrera de veterinària en la UAB. Posteriorment, ha realitzat diversos cursos de postgrau en cirurgia.

Des que es va graduar ha treballat en protectores d’animals sobretot duent a terme cirurgies. Té dos gats adoptats i per la seva casa van passant animals en acolliment que necessiten cures veterinàries i que no poden estar a la protectora. Amant dels animals domèstics, però també dels animals silvestres. Dedica el temps lliure al busseig, muntanyisme i a poc a poc també triatlons i travessies en mar oberta. A la Clínica Veterinària Anubis ha trobat un equip humà en el qual se sent molt a gust. Junts treballen per a cuidar de la forma més humana a tots els animals.

Miguel Barrero

Veterinària

El Miguel es va graduar l’any 2015 a la ULHT a Lisboa. Va realitzar pràctiques clíniques i un internat rotatori a l’Hospital Veterinari Canis, de Girona. Va seguir la seva formació realitzant el prestigiós postgrau de dermatologia de l’ESAVS (Universitat de Luxemburg).

Mentres, ha seguit exercint la tasca de veterinari clínic (també enfocat en dermatologia) en diferents hospitals i clíniques, adquirint  coneixements i experiència per tal de poder atendre als vostres peluts de la manera més correcta, empàtica i professional.

Amant dels animals des de petit, conviu amb els seus dos gats adoptats, la Desoi i el Zam.

En el seu temps lliure gaudeix de la platja, viatjar i, sobre tot, de les estones que passa amb els amics.

Tècnics i Auxiliars

Facundo Daniel Cabrera

Auxiliar Veterinari

A Facundo des de petit li han apassionat els animals i aquesta passió li ha fet interesar-se pel món de la veterinària. Va arribar a la clínica a finals del 2020 com estudiant en pràctiques d'un grau superior de Ganaderia i asistencia a la sanitat animal.

Li agrada tant el seu treball que va encaixar a la perfecció amb l’equip d’Anubis. Les seves aficions són el futbol, escoltar música i menjar un “buen asado”.

Carla Garófano

Auxiliar Veterinària

Carla és una amant dels animals, des de petita sempre ha sabut que volia dedicar-se a ajudar-los. Va fer el batxillerat científic i una vegada acabat va cursar un grau superior de laboratori clínic i biomèdic. Després d'això va realitzar un curs d'auxiliar tècnic de veterinària.

És voluntària d’una protectora i a casa conviu amb dos gossos i un conill, però al llarg de la seva vida ha tingut més animals. Durant el seu temps lliure gaudeix llegint, veient alguna sèrie o sortint amb els seus amics. També li agrada molt la platja i la muntanya. Sempre que pot hi va.

Izan Muñoz

Auxiliar Veterinària

Izan Muñoz va cursar el batxillerat social i posteriorment el cicle superior en integració social. Més tard, va realitzar el curs d'auxiliar tècnic veterinari juntament amb el d'ensinistrament caní.

Sempre ha tingut molts animals a casa i és el que el fa més feliç, per això va decidir dedicar-s’hi. Li encanta la natura, sobretot fer senderisme per la muntanya. També li agrada viatjar, veure documentals i passar temps amb els amics.