Dilluns-Divendres: 9:30h-20h / Dissabte: 10h-14h
Add Listing Demana cita

Equip

L’equip de la Clínica Veterinària Anubis està format per un total de 3 veterinaris: Marta, Victoria i Daniel i 2 auxiliar veterinaris, Irene i Facundo. Ells són els responsables de la salut de tots els nostres amics peluts.

Veterinaris

Marta Dellà Bohigas

Directora Veterinària

La Marta es veterinària des de 1994 però de fet, des que era petita ja sabia a que es dedicaria. Al acabar la carrera va marxar a la Universitat de Maisons Alfort a Paris, per tal de continuar la seva formació en l'àmbit de la medicina interna, especialització en cardio-renal.

A l’any 1998 va obrir la seva pròpia Clínica projecte en el qual va treballar fins el 2018. Sempre en formació continuada, se sent atreta  per la cardiologia en especial. Amant dels animals , no podria triar entre el gos i el gat per la qual cosa en te un de cada aixi com unes quantes tortugues de terra rescatades. Sense perdre mai la vesant científica que s’autoexigeix constantment, no pot deslligar la seva passió per aquesta professió amb el tracte empàtic i amorós que necessita per ser feliç i transmetre el mateix als seus pacients. Amant de la seva família a la que dedica la major part del seu temps lliure. Gaudeix del contacte amb la natura i els esports a l’aire lliure. Es una enamorada del Parc Natural de St. Llorenç i l’Obac on viu i de la Costa Brava. Li agraden fer manualitats, la lectura i meditar una estoneta cada dia dins la velocitat del dia a dia.

Victoria Pryor

Veterinària

La Victoria és brasilera amb pares argentins i des de sempre el seu somni ha sigut ser veterinària. Des de petita sempre va tenir molts animals a casa, li encanta el comportament animal, l'ensinistrament i també ajudar en centres de recollida i protectores.

Llicenciada en Veterinària per la UNIP (São Paulo, Brasil) des de 2009, postgraduada de cirurgia i anestèsia en UNISA el 2011 i postgraduada en emergències i cures crítiques en la UAB el 2017. Durant la facultat, va realitzar pràctiques en llocs diversos, com ara, Estats Units, les Illes Caiman i Argentina. A Brasil va començar a treballar en clíniques veterinàries del barri on va créixer, duia a terme guàrdies nocturnes, serveis a domicili, projectes de teràpia amb gossos en un centre de rehabilitació de dependents químics i és cofundadora de Cao Inclusao, una ONG per a l’entrenament de gossos de servei sense costos. Li encanta la medicina interna, el laboratori i la geriatria canina. La seva passió són els esports a l’aire lliure, l’agility, el futbol, el karting i estar en contacte amb la naturalesa.

Daniel Pacho

Veterinari

Daniel és Veterinari des del 2008, ha cursat la carrera de veterinària en la UAB. Posteriorment, ha realitzat diversos cursos de postgrau en cirurgia.

Des que es va graduar ha treballat en protectores d’animals sobretot duent a terme cirurgies. Té dos gats adoptats i per la seva casa van passant animals en acolliment que necessiten cures veterinàries i que no poden estar a la protectora. Amant dels animals domèstics, però també dels animals silvestres. Dedica el temps lliure al busseig, muntanyisme i a poc a poc també triatlons i travessies en mar oberta. A la Clínica Veterinària Anubis ha trobat un equip humà en el qual se sent molt a gust. Junts treballen per a cuidar de la forma més humana a tots els animals.

Tècnics i Auxiliars

Irene Matas Alcántara

Auxiliar Veterinari

Irene va decidir canviar d'àmbit professional, per veure's afectada per l'ocupació precària. Ha crescut amb animals a la seva casa, per a ella són un més de la família, per la qual cosa, estudiar Auxiliar Tècnica Veterinàri,a li va encantar des de l'inici.

Això li ha fet interessar-se per la medicina i la nutrició animal. Titulada a l’Escola d’oficis de Catalunya en el 2018. Ha treballat en diverses clíniques veterinàries de Barcelona i rodalia. Gaudeix amb les manualitats i amb l’organització d’aniversari i esdeveniments. Les seves aficions són escoltar música, sortir amb amics i menjar fora de casa.

Facundo Daniel Cabrera

Auxiliar Veterinari

A Facundo des de petit li han apassionat els animals i aquesta passió li ha fet interesar-se pel món de la veterinària. Va arribar a la clínica a finals del 2020 com estudiant en pràctiques d'un grau superior de Ganaderia i asistencia a la sanitat animal.

Li agrada tant el seu treball que va encaixar a la perfecció amb l’equip d’Anubis. Les seves aficions són el futbol, escoltar música i menjar un “buen asado”.