Add Listing Demana cita

Medicina preventiva

Medicina preventiva

La prevenció sanitària és fonamental per evitar molts problemes mèdics i augmentar el benestar i la longevitat dels nostres estimats animals de companyia.

Visita’ns de manera freqüent o quan rebis els nostres recordatoris de visita, no esperis que sorgeixin problemes. Les malalties són més fàcils de tractar quan es diagnostiquen en les primeres etapes i les revisions regulars ajudaran a assegurar la salut a llarg termini de la teva mascota. Aquests són alguns dels serveis que oferim:

  • Esterilització o castració: així disminueixen les possibilitats que les mascotes desenvolupin tumors de mama o malalties de la pròstata; evita que els animals s’escapin i es lesionin si es perden; evitem el molest zel, ventrades indesitjades i pseudogestacions.
  • Vacunes: en vacunar els nostres animals, a més de protegir-los, també disminueixen les possibilitats que la resta de la família contragui malalties greus que es poden evitar.
  • Desparasitació: aquest és un problema que es pot prevenir i que pot ser gravíssim si s’ignora. Es pot desparasitar internament per a eliminar cucs i tènies, i externament per a lluitar enfront de puces, paparres, àcars, mosquit transmissor de la leishmània, etc.
    Per evitar problemes i escollir els productes adequats, parla amb un dels nostres veterinaris.
  • Neteja dental: és recomanable realitzar una neteja dental regularment, per prevenir problemes en dents i genives.

Prevenció a casa

Fes que la teva mascota porti una dieta de bona qualitat i adequada per la seva raça. El menjar d’òptima qualitat promou la bona salut a llarg termini.

Camina cada dia amb el teu gos i assegura’t que faci prou exercici. Pregunta’ns sobre la quantitat d’exercici que la seva raça requereix, i ofereix-li molta exposició a l’aire lliure i al sol. Passar temps jugant amb el teu gat pot ajudar-lo a mantenir-se actiu i augmentar la seva longevitat.

Evitar l’obesitat pot ajudar a prevenir afeccions com els problemes articulars, problemes cardíacs o la diabetis, per la qual cosa és fonamental que la teva mascota mantingui un pes saludable. Pregunta’ns quin és el seu pes ideal.