Dilluns-Divendres: 09.00-20:00h i Dissabte: 09.00-13.30h
Add Listing Demana cita

Endoscòpia

En Clinican Veterinary Clinic oferim un servei especialitzat d'endoscòpia diagnòstica i de cirurgia endoscòpica en nostra clínica de Girona.

L’endoscòpia és un procediment en què s’introdueix un tub –proveït de càmera i llum–, a través dels orificis naturals de l’organisme, com ara les vies respiratòries, el tracte intestinal o a través d’incisions quirúrgiques, per tal d’observar les cavitats internes del cos. Al mateix temps, es poden fer servir instruments per realitzar cirurgies mínimament invasives (cauterització de teixits, extirpació de quists, pòlips o tumors).

L’endoscòpia requereix anestèsia, per tant, no produeix dolor o trauma per a la mascota. Es pot utilitzar per explorar el nas, les orelles, el sistema digestiu, el sistema respiratori, el sistema reproductiu i el sistema urinari.

Quan es considera realitzar una endoscòpia?

Es pot utilitzar per entendre la causa dels esternuts, vòmits, diarrea o problemes urinaris de l'animal i es pot utilitzar per extreure coses del nas, els pulmons, l'estómac o l'esòfag sense haver de practicar una dolorosa cirurgia. El temps de recuperació és immediat, així que un cop realitzada, la mascota pot reprendre la seva vida quotidiana a l'instant.